De kop is er af..... - Reisverslag uit Culemborg, Nederland van Lex en Lia Warmerdam - WaarBenJij.nu De kop is er af..... - Reisverslag uit Culemborg, Nederland van Lex en Lia Warmerdam - WaarBenJij.nu

De kop is er af.....

Door: Lex

Blijf op de hoogte en volg Lex en Lia

21 Mei 2009 | Nederland, Culemborg

De eerste kilometers hebben we achter ons liggen. Gisteravond is met een boel passen en meten alles wat we mee wilden nemen in de fietstassen terecht gekomen. Daarna zijn we gaan slapen. Toch best wel spannend, want je weet dat als je wakker wordt, de reis richting Rome echt gaat beginnen. Om zeven uur klaarwakker. Goed ontbeten en daarna de fietsen gaan pakken. Inmiddels was vader Jan gearriveerd en die had de primeur de eerste foto's te schieten. Niet lang daarna volgden Michel en Anita en Caroline en Justin. Om even over half negen was het dan zover. Gepakt en gezakt richting Culemborg, onze eerste overnachtingsplek. Na 1 kilometer kwam ik tot de ontdekking dat m'n kilometerteller het niet deed. Daar kan ik slecht mee leven. In Beinsdorp heb ik dat hersteld. Toch ongeveer twee kilometer ongeregistreerde meters gemaakt....
Via Leimuiden, Bilderdam, Nieuwveen, Kockengen naar Haarzuilens. Wat foto's gemaakt van het kasteel. Inmiddels ergens tussen de weilanden ook ons eerst bakkie koffie gedaan.
Richting Vleuten gereden en daar net op tijd een broodje gegeten. De hongerklop ligt altijd op de loer.
Vervolgens via Nieuwegein richting Vianen. Onder aan de Lekdijk bij Eetcafe De Hut een kop koffie gedronken (in vroeger tijden noemden we de kwaliteit van deze koffie: mk hetgeen staat voor: maagkering). Met het idee dat onze magen meer te verstouwen krijgen de komende tijd, vervolgden we onze weg. Niet lang daarna kwamen we aan bij de familie Stol, aan de Goilberdingerdijk. Vlakbij Culemborg. Een erg leuk en knus B&B, via Vrienden van de fiets.
We gaan zo dadelijk richting Culemborg, voor een heerlijk biertje en de nodige koolhydraten.

• 21 Mei 2009 - 13:42

Peter Abbink:

Hoi L & L
    Nu is het dan zo ver. Ik bewonder jullie in deze en wens je en super fijne en ook geinige tijd toe. Ik kijk al uit naar het volgende bulletin. Groetjes en kus voor Lia! Peter A.

• 21 Mei 2009 - 14:07

Fons En Ada:

Way to go guys!
    Lekker weertje om te starten trouwens !
    Leuk die "spontane"foto.
    veel suc6 xx

• 21 Mei 2009 - 15:32

Peter En Trudy:

Hoi Luitjes, Fijn dat alles de eerste dag goed is verlopen. Gelukkig konden jullie starten met een prachtige dag. Dat scheelt weer een stuk. We zien uit naar jullie volgende verhalen.
    Een heel goeie reis en tot mails (ps Leuke foto)
    Peter en Trudy

• 21 Mei 2009 - 15:35

Ferdinand & Karin:

Hier vanuit het zonnige hillegom...een hele goede, veilige, gezellige,ontdekkende, mooie, fantastische reis gewenst. En weinig lekke banden:) Groeten Fer & Ka

• 21 Mei 2009 - 16:02

Steph:

Wat super leuk dat jullie ons op deze manier op de hoogte houden!

HEEL VEEL PLEZIER!

Doe voorzichtig en ik zie snel een nieuw verhaal tegemoet!

Besos!

• 21 Mei 2009 - 16:39

Michel En Anita:

Lekker windje in de rug en zonnetje. Dat is een goed begin. Geniet van jullie welverdiende biertje. En alvast veel plezier voor morgen.

gr. michel en anita

• 21 Mei 2009 - 17:26

René:

Perfecte start!
    Ik wens jullie een voorspoedige en prachtige tocht tot met leuke belevenissen en vooral mooi weer en de wind in de rug.Ik hoop dat je kilometer computer het blijft doen dan stress je niet Hartelijke groet,
    René

• 21 Mei 2009 - 17:47

Margriet En Wessel:

jullie zijn kanjers! echt waar! wat een onwijs leuke reis gaan jullie maken. vaak zal ik met enige jaloezie jullie verhalen lezen.......wie weet......komt het er bij ons ook nog eens van. veel plezier lieve lex en lia. groetjes margriet en wessel

• 21 Mei 2009 - 20:30

Hans Vriend:

Hallo Lia en Lex,

Goed te horen dat de kop er af is. Jullie route staat vast, maar indien jullie verdwalen dan staat ook in Stiphout de koffie klaar. B&B for free kan ook. Goede reis verder.
    Ik volg jullie en ik sluit contact even niet uit de komende tijd.
    Hans Vriend

• 22 Mei 2009 - 07:21

Caroline:

De kop is eraf! Het wordt ook super lekker weer het komend weekeinde. Succes!
    X

• 22 Mei 2009 - 08:08

Ad En Joke:

Hoi sportief fietsduo !

Ziet er allemaal heel professioneel uit! Heerlijk genieten en een voorspoedige reis; we blijven het volgen.
    Groet vanuit De Kwakel, Ad en Joke

• 22 Mei 2009 - 17:16

Michel En Anita:

Foto Lia aan de borrel. He beste broer, neem je voortaan foto's van, vermoedelijk, Lia haar rug? Of wilde ze voor ons niet laten weten dat ze ook in Culemborg aan de borrel zit? Vandaag weer een lekker weertje gehad vermoedelijk. NL ligt bijna achter jullie veel succes bij onze zuiderburen.

gr. michel en anita

• 23 Mei 2009 - 03:39

Anton En Desiree:

Hallo lex en lia,
    Wat heerlijk dat jullie nu zijn vertrokken. Het lijkt me dat jullie erg naar deze dag hebben toegeleefd. Wij zullen jullie reis via de website blijven volgen. Heel veel succes en heerlijk genieten !!!! Dikke kus van ons allemaal....

• 24 Mei 2009 - 09:19

Georgette:

Hallo Lia en Lex,
    Wat een sportief avontuur op de fiets naar Rome. Leuk om jullie tocht via deze site te volgen,ben benieuwd naar jullie ervaringen.

• 22 Juni 2009 - 09:03

Charlotte De Kleyn :

Dag Lex,
    Ik hoor van Emile Vermeulen dat jullie nu 85 km van Rome af zitten, super, gefeliciteerd.
    Groet van de Academy Richard Legierse en Charlotte de Kleyn
Lex en Lia

Met deze site willen we onze familie en vrienden op de hoogte houden van onze belevenissen onderweg. We wensen elke bezoeker/-ster veel leesplezier !!!!

Actief sinds 05 Maart 2009