De kok van Beatrix
Door: Lex
Blijf op de hoogte en volg Lex en Lia
16 Juni 2009 | Italië, Siena
De pasta smaakt prima, evenals de panna cotta (met aardbeien).
Na de lunch is het nog even hard werken geblazen. Net voor Siena vinden we een hotel met een zwembad(je). Onze kamer (a room with a view) ziet uit over de Chianti-wijngaarden uit de omgeving van Siena.
De rest van de middag liggen we of in het zwembad of op de zonnebedden. We vinden dat we het verdiend hebben. Straks gaan we wat eten in Siena en tegelijkertijd deze mooie plek ontdekken.
16 Juni 2009 - 19:48
Ton En Marga:
ik neem aan dat ze ook van jullie "koninklijke" fietsers een foto hebben genomen. dan kunnen ze tegen de volgende nederlanders zeggen dat jullie zo'n beetje kind aan huis zijn en bijna dagelijks "even" langs fietsen. mooie reclame voor ze.
17 Juni 2009 - 21:43
Dirk De Wit:
Vandaag eindelijk zover gekomen om jullie blog te lezen. Prachtig reisverslag en mooie foto's. Ik wens jullie nog veel plezier met de nog komende kilometers.
Groet
Dirk -
02 Augustus 2009 - 06:40
Renz:
Hallo,
Afgelopen week geheel toevallig in dit restaurant beland en inderdaad het klopt. Onze Koninging was samen met Constantijn, Laurentien en twee andere mensen in dit restaurant aan het eten. Het was geweldig om te zien dat ze op slechts 5 meter afstand een gezellig etententje hadden.